Οργάνωση τεχνική εστιατορικών μονάδων /
Main Author: | Μάρας, Αθανάσιος Γ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Interbooks,
1997.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μάνατζμεντ ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής /
by: Σωτηριάδης, Μάριος.
Published: (2000) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος-τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2005) -
Food and beverage management : Διοίκηση και έλεγχος, τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2005) -
Hotel and food service marketing : a managerial approach /
by: Buttle, Francis
Published: (1986) -
Εστιατόριο : οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /
by: Αρβανίτης, Κώστας.
Published: (2001)