Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Οργάνωση τεχνική εστιατορικών...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Οργάνωση τεχνική εστιατορικών μονάδων /
Main Author:
Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Interbooks,
1997.
Subjects:
Food service management
Restaurant management
Hotel management
Μάνατζμεντ εστιατορίου
Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ
Μάνατζμεντ υπηρεσιών εστίασης
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
236 σ. ; 27 εκ.
ISBN:
9603900273
Similar Items
Μάνατζμεντ ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής /
by: Σωτηριάδης, Μάριος.
Published: (2000)
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος-τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2005)
Food and beverage management : Διοίκηση και έλεγχος, τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2005)
Hotel and food service marketing : a managerial approach /
by: Buttle, Francis
Published: (1986)
Εστιατόριο : οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /
by: Αρβανίτης, Κώστας.
Published: (2001)
×
Loading...