Ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μη συσκευασμένα χωριάτικα λουκάνικα που πωλούνται σε κρεοπωλεία της πόλης της Θεσσαλονίκης/
Main Author: | Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Δ. |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. |
Other Authors: | Μητλιάγκα, Παρασκευή |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα:
[χ.ό.],
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/43575 |
Similar Items
-
Παραγωγή "βαριών" σφαγίων αρνιών από εγχώριες ελληνικές γαλακτοπαραγωγές φυλές προβάτων: ερευνητικό πρόγραμμα Ε.Ε. CT 8001 CT 91 0308/
by: Κατσαούνης, Νίκος Κ.
Published: (1996) -
Συμβολή στη μελέτη του παραδοσιακού ποντιακού καβουρμά από κρέας αγριόχοιρου/
by: Ζουγκουρίδης, Τιμόθεος Χρ.
Published: (2012) -
Μελέτη της επίδρασης των μικροκυμάτων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων που έχουν ως βασικό συστατικό το άμυλο/
by: Καλτσά, Άννα Κ.
Published: (2010) -
Ανίχνευση δεικτών υγιεινής σε σφάγια βοοειδών : escherichia coli - enterococcus spp /
by: Παρίσης, Βασίλειος Χρ.
Published: (2012) -
Ανίχνευση σαλμονέλας σε εντόσθια κοτόπουλων/
by: Μαχαίρας, Κωνσταντίνος
Published: (2013)