Μικροβιολογική κατάσταση σαλατών από μεταποιημένα ζωικά προϊόντα που διακινούνται στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας/

Main Author: Κοντοπούλου, Μαρία Ε.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2015
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/44686

Internet

http://hdl.handle.net/11615/44686
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 664.001 579 ΚΟΝ2ΠροβολήOPAC