Η παρουσία της yersinia enterocollitica σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης /

Main Author: Λάσχος, Ευάγγελος Α.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Γκόβαρης, Αλέξανδρος,
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα : [χ.ό.], 2015.
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/46072

Internet

http://hdl.handle.net/11615/46072
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 664.9001579 ΛΑΣ2ΠροβολήOPAC