Μελέτη της επίδρασης των μικροκυμάτων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων που έχουν ως βασικό συστατικό το άμυλο/

Main Author: Καλτσά, Άννα Κ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
Other Authors: Γιαννούλη, Περσεφόνη
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2010
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 664.07 ΚΑΛ2ΠροβολήOPAC