|
|
|
|
LEADER |
01315nam a2200229 a 4500 |
001 |
905668 |
005 |
20171111231344.0 |
008 |
110406s2010 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 664.07
|
100 |
1 |
|
|a Καλτσά, Άννα Κ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Μελέτη της επίδρασης των μικροκυμάτων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων που έχουν ως βασικό συστατικό το άμυλο/
|c Άννα Κωνσταντίνου Καλτσά ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Γιαννούλη Περσεφόνη
|
260 |
|
|
|a Βόλος:
|b [χ.ό.],
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 169 σ. :
|b γραφ., εικ., σχήμ. ;
|c 30 εκ. +
|e 1 cd-rom
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 148-154).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ
|
700 |
1 |
|
|a Γιαννούλη, Περσεφόνη
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
|
710 |
0 |
|
|b Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc83816c5ad13446fe0e75
|c 998a
|d 945l
|e THESIS 664.07 ΚΑΛ
|t 2
|x m
|z Books
|