Μελέτη της επίδρασης των μικροκυμάτων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων που έχουν ως βασικό συστατικό το άμυλο/

Main Author: Καλτσά, Άννα Κ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
Other Authors: Γιαννούλη, Περσεφόνη
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2010
Subjects:
LEADER 01315nam a2200229 a 4500
001 905668
005 20171111231344.0
008 110406s2010 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 664.07 
100 1 |a Καλτσά, Άννα Κ. 
245 1 0 |a Μελέτη της επίδρασης των μικροκυμάτων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων που έχουν ως βασικό συστατικό το άμυλο/  |c Άννα Κωνσταντίνου Καλτσά ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Γιαννούλη Περσεφόνη 
260 |a Βόλος:  |b [χ.ό.],  |c 2010 
300 |a 169 σ. :  |b γραφ., εικ., σχήμ. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 cd-rom 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 148-154). 
650 1 0 |a ΤΡΟΦΗ  |x ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 
650 1 0 |a ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 
700 1 |a Γιαννούλη, Περσεφόνη 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
710 0 |b Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc83816c5ad13446fe0e75  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 664.07 ΚΑΛ  |t 2  |x m  |z Books