Μελέτη της επίδρασης των μικροκυμάτων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων που έχουν ως βασικό συστατικό το άμυλο/
Main Author: | Καλτσά, Άννα Κ. |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών |
Other Authors: | Γιαννούλη, Περσεφόνη |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2010
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μη συσκευασμένα χωριάτικα λουκάνικα που πωλούνται σε κρεοπωλεία της πόλης της Θεσσαλονίκης/
by: Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Δ.
Published: (2013) -
Μεταβολές στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων ή μοντέλων τροφίμων, που έχουν ως βασικό συστατικό άμυλο όταν αυτά συντηρηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες/
by: Μοσχοβίδη, Γεωργία Α.
Published: (2010) -
Χορήγηση ερωτηματολογίου KAP σε χειριστές τροφίμων/
by: Κολοβού, Ευαγγελία Θ.
Published: (2013) -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων φυτικής προελεύσεως
by: Αντωνάκος, Ιωάννης Π.
Published: (1982) -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωϊκής προελεύσεως
by: Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
Published: (1981)