Μελέτη HACCP και σχεδιασμός ποιότητας της διεργασίας κατά την τεχνητή χρώση της ελιάς με οξείδωση σε αλκάλικό περιβάλλον [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Κουτσού, Σωρηρία |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | 1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/9D1817440B5DD614C2257448003671F3/?OpenDocument |
Similar Items
-
Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε συνδυασμό με μελέτη αστοχίας (FMEA) σε αρτοσκευάσματα [Διπλωματική διατριβή] /
by: Στούμπου, Αθηνά
Published: (2006) -
Εφαρμογή προηγμένων στατιστικών εργαλείων στον σχεδιασμό και παραγωγή κατεψυγμένων πανέ λαχανικών [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αναγνωστοπούλου, Άννα
Published: (2007) -
Συγκριτική μελέτη της εφαρμογής του HACCP και του ISO 22000 στα αγροτικά προϊόντα [Διπλωματική διατριβή]/
by: Φάσσας, Βασίλειος Γ.
Published: (2008) -
Η αποτελεσματικότητα του συστήματος HACCP σε πιστοποιημένες με ISO 22000 και μη επιχειρήσεις τροφίμων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Παπαϊωάννου, Ιωάννης
Published: (2013) -
Εφαρμογή της μελέτης αστοχίας σε συνδυασμό με μελέτη επικινδυνότητας στις βιομηχανίες τροφίμων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αδαμούδη, Αναστασία
Published: (2006)