LEADER 02050nam a2200313 a 4500
001 865172
005 20171111231310.0
008 080513s2008 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Κουτσού, Σωρηρία 
245 1 0 |a Μελέτη HACCP και σχεδιασμός ποιότητας της διεργασίας κατά την τεχνητή χρώση της ελιάς με οξείδωση σε αλκάλικό περιβάλλον  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Κουτσού Σωτηρία 
246 1 3 |a HACCP 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2008 
300 |a 1 Cd-rom (1,32 MB) :  |b πίν., γραφήμ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Προϊόντα  |x Ευθύνη παραγωγής 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Προϊόντα  |x Σχεδιασμός και ανάπτυξη 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Συστήματα διαχείρισης ποιότητας 
650 1 0 |a Βιομηχανίες τροφίμων  |x Επικινδυνότητα  |x Μελέτη 
650 1 0 |a Βιομηχανίες τροφίμων  |x Μελέτη αστοχίας 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u 1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/9D1817440B5DD614C2257448003671F3/?OpenDocument 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7c7a6c5ad13446fcc8b7  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books