|
|
|
|
LEADER |
02050nam a2200313 a 4500 |
001 |
865172 |
005 |
20171111231310.0 |
008 |
080513s2008 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Κουτσού, Σωρηρία
|
245 |
1 |
0 |
|a Μελέτη HACCP και σχεδιασμός ποιότητας της διεργασίας κατά την τεχνητή χρώση της ελιάς με οξείδωση σε αλκάλικό περιβάλλον
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c Κουτσού Σωτηρία
|
246 |
1 |
3 |
|a HACCP
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (1,32 MB) :
|b πίν., γραφήμ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Προϊόντα
|x Ευθύνη παραγωγής
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανία τροφίμων
|x Προϊόντα
|x Σχεδιασμός και ανάπτυξη
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανία τροφίμων
|x Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανία τροφίμων
|x Συστήματα διαχείρισης ποιότητας
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανίες τροφίμων
|x Επικινδυνότητα
|x Μελέτη
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανίες τροφίμων
|x Μελέτη αστοχίας
|
650 |
1 |
0 |
|a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u 1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/9D1817440B5DD614C2257448003671F3/?OpenDocument
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc7c7a6c5ad13446fcc8b7
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|