Implementation of the HACCP system in a food company and the benefits for the business Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μια εταιρία τροφίμων και τα οφέλη για την επιχείρηση : a case study: μελέτη περίπτωσης/
Main Author: | Αδάμ, Άννα |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Other Authors: | Adam, Anna |
Format: | Book |
Language: | English Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2012
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/mbade/PageLibraryC22574B800399805.nsf/h_E02F426CD1EC8060C2257A6200305CAD/5749E645411012CEC2257AE8002A7C0C/?OpenDocument |
Similar Items
-
Σημασία υιοθέτησης του HACCP για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση τροφίμων και ποτών μελέτη εφαρμογής του σε οινοποιείο: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Ακριτίδης, Θεμιστοκλής
Published: (2008) -
Αποτίμηση συστημάτων ποιότητας HACCP και ISO 22000 σε επιχειρήσεις τροφίμων της Κεφαλονιάς [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αννίνου, Νίκη
Published: (2012) -
Συγκριτική μελέτη συστημάτων ασφαλείας τροφίμων σε τυροκομεία της Άρτας [Διπλωματική διατριβή]/
by: Κωνσταντίνου, Δημήτριος
Published: (2013) -
Πρότυπα ISO και μέθοδοι οργανοληπτικού ελέγχου ο ρόλος και η σημασία τους στη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων, οίνων και αποσταγμάτων και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Καραθάνος, Αθανάσιος
Published: (2012) -
Μελέτη της ανάλυσης επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005 [Διπλωματική διατριβή] /
by: Ανδρουτσοπούλου, Κατερίνα
Published: (2007)