Εγκατάσταση και εφαρμογή συστήματος ποιότητας ISO 22000:2005 στην επεξεργασία βιομηχανικής τομάτας και μελέτη HACCP [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Γρηγορίου, Νικόλαος |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2012
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_2445C39937B965C1C2257A61002DBFF1/E9D2CB86C08B6A86C2257A61002E59C2/?OpenDocument&ResortAscending=18 |
Similar Items
-
Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 ανάπτυξη και εφαρμογή προαπαιτούμενων ενεργειών σε βασικές κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Πιπεράκη, Καλλιόπη
Published: (2010) -
Εφαρμογή του προτύπου ISO 22000: 2005 σε ζυθοποιία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Καρατράντου, Αναστασία
Published: (2008) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τις αρχές του προτοτύπου ISO 22000: 2005, σε εργαστήριο τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, με βάση το κρέας-απάκι, παραδοσιακό λουκάνικο, που βρίσκεται στα Χανιά-Κρήτης [Διπλωματική διατριβή] /
by: Φραντζεσκάκη, Ευαγγελία
Published: (2011) -
Προαπαιτούμενα στο τμήμα τροφοδοσίας γενικού κρατικού νοσοκομείου για εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος ISO 22000 [Διπλωματική διατριβή]/
by: Γεροθανάση, Κωνσταντία
Published: (2010) -
Εφαρμογή συστήματος ασφαλείας ISO 22000:2005 σε μονάδα τυποποίησης ελιάς [Διπλωματική διατριβή] /
by: Φουρναράκου, Σταματίνα
Published: (2011)