Τεχνολογία τροφίμων και αειφορία / Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΠΕΑΕΚ 3.1 α
Corporate Author: | Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΠΕΑΕΚ 3.1 α |
---|---|
Other Authors: | Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Γεωπονίας,
2000.
|
Series: | Αειφορική γεωργία
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τεχνολογία τροφίμων και αειφορία
Published: (2000) -
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Published: (2002) -
Τεχνολογία τροφίμων/
by: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Published: (2010) -
Τεχνολογία τροφίμων /
by: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Published: (2003) -
Τεχνολογία τροφίμων /
by: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Published: (2010)