Τεχνολογία τροφίμων και αειφορία / Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΠΕΑΕΚ 3.1 α

Corporate Author: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΠΕΑΕΚ 3.1 α
Other Authors: Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Γεωπονίας, 2000.
Series:Αειφορική γεωργία
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή664.3 Τεχ α.21ΠροβολήOPAC