Τεχνολογία τροφίμων και αειφορία / Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΠΕΑΕΚ 3.1 α
Corporate Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Γεωπονίας,
2000.
|
Series: | Αειφορική γεωργία
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή | 664.3 Τεχ α.2 | 1 | Προβολή | OPAC |