Οικονομική ανάλυση του κόστους εφαρμογής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας σε μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος/
Main Author: | Λαμπρούση, Ευθαλία Λ. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης |
Other Authors: | Δροσινός, Ελευθέριος Χ. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2011
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/3670 |
Similar Items
-
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε επιχείρηση παραγωγής - τυποποίησης βρώσιμων ελιών. Στοιχεία κόστους/
by: Λέφα, Αργυρώ
Published: (2011) -
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων/
by: Μεταξόπουλος, Ιωάννης
Published: (1989) -
Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων στον κλάδο των κατεψυγμένων λαχανικών. Στοιχεία κόστους/
by: Λιάση, Μαργαρίτα Χριστίνα
Published: (2011) -
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007) -
Τεχνολογία κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)