|
|
|
|
LEADER |
01218nam a2200217 a 4500 |
001 |
630218 |
005 |
20171111230409.0 |
008 |
120113s2011----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 363.1926
|
100 |
1 |
|
|a Λαμπρούση, Ευθαλία Λ.
|
245 |
0 |
0 |
|a Οικονομική ανάλυση του κόστους εφαρμογής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας σε μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος/
|c Ευθαλία Λ. Λαμπρούση ; επιβέπων Ελευθέριος Δροσινός
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 126 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 124 - 126
|
650 |
0 |
0 |
|a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
|
650 |
0 |
0 |
|a Meat industry and trade
|x Economic aspects
|z Greece
|
700 |
1 |
|
|a Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/3670
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19146c5ad13446f72efb
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 363.1926 ΛΑΜ
|t 1
|x m
|z Books
|