Οικονομική ανάλυση του κόστους εφαρμογής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας σε μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος/

Main Author: Λαμπρούση, Ευθαλία Λ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Other Authors: Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/3670
LEADER 01218nam a2200217 a 4500
001 630218
005 20171111230409.0
008 120113s2011----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 363.1926 
100 1 |a Λαμπρούση, Ευθαλία Λ. 
245 0 0 |a Οικονομική ανάλυση του κόστους εφαρμογής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας σε μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος/  |c Ευθαλία Λ. Λαμπρούση ; επιβέπων Ελευθέριος Δροσινός 
260 |c 2011 
300 |a 126 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 124 - 126 
650 0 0 |a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) 
650 0 0 |a Meat industry and trade  |x Economic aspects  |z Greece 
700 1 |a Δροσινός, Ελευθέριος Χ. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/3670 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19146c5ad13446f72efb  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 363.1926 ΛΑΜ  |t 1  |x m  |z Books