Μελέτη και κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας συστήματος HACCP σε παραδοσιακό τυροκομείο/
Main Author: | Δούλτσος, Δημήτριος Α. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης |
Other Authors: | Σκανδάμης, Παναγιώτης |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/39 |
Similar Items
-
HACCP a toolkit for implementation /
Published: (2010) -
HACCP : a practical approach /
by: Mortimore, Sara
Published: (1998) -
HACCP
by: Mortimore, Sara.
Published: (2001) -
HACCP /
by: Mortimore, Sara.
Published: (2001) -
HACCP : a food industry briefing /
by: Mortimore, Sara,