Μελέτη και κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας συστήματος HACCP σε παραδοσιακό τυροκομείο/

Main Author: Δούλτσος, Δημήτριος Α.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Other Authors: Σκανδάμης, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/39

Internet

http://hdl.handle.net/10329/39
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 363.1926 ΔΟΥ2ΠροβολήOPAC