Μελέτη και κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας συστήματος HACCP σε παραδοσιακό τυροκομείο/

Main Author: Δούλτσος, Δημήτριος Α.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Other Authors: Σκανδάμης, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/39
LEADER 01105nam a2200217 a 4500
001 628572
005 20171111230407.0
008 100128s2010----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 363.1926 
100 1 |a Δούλτσος, Δημήτριος Α. 
245 0 0 |a Μελέτη και κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας συστήματος HACCP σε παραδοσιακό τυροκομείο/  |c Δημήτριος Α. Δούλτσος ; επιβλέπων: Παναγιώτης Σκανδάμης 
260 |c 2010 
300 |a 119 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 115-119 
650 0 0 |a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) 
650 0 0 |a Cheese industry  |y Greece 
700 1 |a Σκανδάμης, Παναγιώτης 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/39 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18f16c5ad13446f7283b  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 363.1926 ΔΟΥ  |t 2  |x m  |z Books