|
|
|
|
LEADER |
01105nam a2200217 a 4500 |
001 |
628572 |
005 |
20171111230407.0 |
008 |
100128s2010----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 363.1926
|
100 |
1 |
|
|a Δούλτσος, Δημήτριος Α.
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη και κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας συστήματος HACCP σε παραδοσιακό τυροκομείο/
|c Δημήτριος Α. Δούλτσος ; επιβλέπων: Παναγιώτης Σκανδάμης
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 119 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 115-119
|
650 |
0 |
0 |
|a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
|
650 |
0 |
0 |
|a Cheese industry
|y Greece
|
700 |
1 |
|
|a Σκανδάμης, Παναγιώτης
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/39
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc18f16c5ad13446f7283b
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 363.1926 ΔΟΥ
|t 2
|x m
|z Books
|