Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2000 και συστήματος ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000:2005 σε ελληνικό παραδοσιακό τυροκομείο

Main Author: Παπαδόπουλος, Δ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Νυχάς, Γ. Ι.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2007
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 363.1926 ΠΑΠ2ΠροβολήOPAC