|
|
|
|
LEADER |
01177nam a2200217 a 4500 |
001 |
620243 |
005 |
20171111230401.0 |
008 |
080107s2007----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 363.1926
|
100 |
1 |
|
|a Παπαδόπουλος, Δ.
|
245 |
0 |
0 |
|a Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2000 και συστήματος ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000:2005 σε ελληνικό παραδοσιακό τυροκομείο
|c μεταπτυχιακός φοιτητής Δ. Παπαδόπουλος ; επιβλέπων καθηγητής Γ. Ι. Νυχάς
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 381 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. [382]-[383]
|
650 |
0 |
0 |
|a Cheese industry
|x Safety measures
|z Greece
|x Standards
|
650 |
0 |
0 |
|a ISO 9001 Standard
|
650 |
0 |
0 |
|a Quality control
|x Standards
|
700 |
1 |
|
|a Νυχάς, Γ. Ι.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc18486c5ad13446f7058d
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 363.1926 ΠΑΠ
|t 2
|x m
|z Books
|