Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2000 και συστήματος ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000:2005 σε ελληνικό παραδοσιακό τυροκομείο

Main Author: Παπαδόπουλος, Δ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Νυχάς, Γ. Ι.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2007
Subjects:
LEADER 01177nam a2200217 a 4500
001 620243
005 20171111230401.0
008 080107s2007----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 363.1926 
100 1 |a Παπαδόπουλος, Δ. 
245 0 0 |a Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2000 και συστήματος ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000:2005 σε ελληνικό παραδοσιακό τυροκομείο  |c μεταπτυχιακός φοιτητής Δ. Παπαδόπουλος ; επιβλέπων καθηγητής Γ. Ι. Νυχάς 
260 |c 2007 
300 |a 381 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. [382]-[383] 
650 0 0 |a Cheese industry  |x Safety measures  |z Greece  |x Standards 
650 0 0 |a ISO 9001 Standard 
650 0 0 |a Quality control  |x Standards 
700 1 |a Νυχάς, Γ. Ι. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18486c5ad13446f7058d  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 363.1926 ΠΑΠ  |t 2  |x m  |z Books