Προσδιορισμός βενζοϊκών και σορβικών ως συντηρητικών με απόσταξη μεθ' υδρατμών και φασματοσκοπία υπεριώδους
Main Author: | Πετάσης, Εμμανουήλ Ι. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα
[χ.ε.]
1994
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μελέτη στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων προσδιορισμός συντηρητικών/
by: Αργυρίδης, Ρένος
Published: (1988) -
Οδηγίες για την αγορά και συντήρηση των τροφίμων/ Γενικό Χημείο του Κράτους
Published: (1979) -
Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των λαχανικών στην επιλογή των καταναλωτών /
by: Καραϊσαρίδου, Ουρανία.
Published: (2014) -
Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των λαχανικών στην επιλογή των καταναλωτών /
by: Καραϊσαρίδου, Ουρανία.
Published: (2014) -
Novel food preservation and microbial assesment techniques/
Published: (2014)