Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των λαχανικών στην επιλογή των καταναλωτών /

Main Author: Καραϊσαρίδου, Ουρανία.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.
Other Authors: Γιαννούλη, Περσεφόνη ,
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος : [χ.ο], 2014.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης-1ΠροβολήOPAC