Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των λαχανικών στην επιλογή των καταναλωτών /
Main Author: | Καραϊσαρίδου, Ουρανία. |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. |
Other Authors: | Γιαννούλη, Περσεφόνη , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος :
[χ.ο],
2014.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των λαχανικών στην επιλογή των καταναλωτών /
by: Καραϊσαρίδου, Ουρανία.
Published: (2014) -
Ο ρόλος του αμύλου στη συντήρηση και επεξεργασία των τροφίμων/
by: Τζιαστούδη, Αγγελική Ν.
Published: (2012) -
Ο ρόλος του αμύλου στη συντήρηση και επεξεργασία των τροφίμων/
by: Τζιαστούδη, Αγγελική Ν.
Published: (2012) -
Μελέτη του ρόλου της ζελατίνης και του πράσινου τσαγιού στη συντήρηση/
by: Καλυβιανάκης, Ιωάννης
Published: (2014) -
Οδηγίες για την αγορά και συντήρηση των τροφίμων/ Γενικό Χημείο του Κράτους
Published: (1979)