Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Main Author: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Αθανάσιος Δ. Σταμούλης,
2004
|
Edition: | 2η |
Subjects: |
Similar Items
-
Τυροκομία :χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (2004) -
Τυροκομία Χημεία, Φυσικοχημεία, Μικροβιολογία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M.
Published: (2004) -
Τυροκομία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1993) -
Τυροκομία/
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1993) -
Η βιομηχανία γάλακτος : γαλακτοκομία,τυροκομία,βουτυροκομία
by: Ανάσης, Εμμ.
Published: (1965)