Μεταβολή των λιποειδών του τροφογενούς βακτηρίου Listeria monocytogenes μετά από προσθήκη συντηρητικού (Ch3COOH) : επίδραση όξινης καταπόνησης (ph 5,5) στην επιβίωση του βακτηρίου σε επιμολυσμένο τυρί άλμης ως προς: θερμοκρασία πήξης τυρού και αλάτι /
Main Author: | Κιάκη, Ειρήνη Φ. |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ό.],
2007
|
Subjects: |
Similar Items
-
Αναστολή του τροφογενούς βακτηρίου listeria monocytogenes με γαλακτικό οξύ - μεταβολή των λιποειδών της μεμβράνης του : ανάπτυξη καταπονημένης Listeria (ph3) σε επιμολυσμένο τυρί άλμης ως προς αλάτι και θερμοκρασία πήξης του τυρού /
by: Μπαλτζή, Τριανταφυλλιά Β.
Published: (2007) -
Μεταβολές φωσφολιπιδίων του τροφογενούς παθογόνου Listeria Monocytogenes παρουσία του συντηρητικού βενζοίκού οξέως : πορεία επιβίωσης του βακτηρίου σε παγωτό και μεταβολές στα λιπίδια μετά την αποθήκευση /
by: Μπερμπέρι, Ανίτα
Published: (2009) -
Μελέτη των μεταβολών της χημικής σύστασης των λιποειδών του βακτηρίου Listeria monocytogenes σε χαμηλή θερμοκρασία : προοπτική εφαρμογών στην ασφάλεια τροφίμων /
by: Αρβανίτης, Νικόλαος Σ.
Published: (2004) -
Συμβολή στην ταυτοποίηση των ουδετέρων λιποειδών της μεμβράνης του ψυχοτρόφου παθογόνου βακτηρίου των τροφίμων listeria monocytogenes/
by: Καρίμαλη, Δέσποινα
Published: (2000) -
Επίδραση του συντηρητικού οξικού οξέος στα λιπίδια και στη ρευστότητα της μεμβράνης του τροφογενούς παθογόνου βακτηρίου Listeria monocytogenes. : Επίδραση κρύας προσαρμογής στην επιβίωση του βακτηρίου σε παγωτά με διαφορετική σύσταση /
by: Διακογιάννης, Ιωάννης
Published: (2009)