Ταυτοποίηση των ουδέτερων λιποειδών του βακτηρίου των τροφίμων Listeria monocytogenes και μεταβολές των κυριότερων συστατικών κατά την ανάπτυξη του λοιμογόνου αυτού παράγοντα στο ψυγείο/

Main Author: Παρασκευάς, Παναγιώτης Κ.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Χημείας., Τομέας ΙΙ, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2001
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664 ΠαρΠ τ 20012ΠροβολήOPAC