|
|
|
|
LEADER |
01369nam a2200217 a 4500 |
001 |
1214348 |
005 |
20171111232622.0 |
008 |
080328s2007 gr erb a 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GrAtEKP.ximviolfarmak
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664
|
100 |
1 |
|
|a Κιάκη, Ειρήνη Φ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Μεταβολή των λιποειδών του τροφογενούς βακτηρίου Listeria monocytogenes μετά από προσθήκη συντηρητικού (Ch3COOH) :
|b επίδραση όξινης καταπόνησης (ph 5,5) στην επιβίωση του βακτηρίου σε επιμολυσμένο τυρί άλμης ως προς: θερμοκρασία πήξης τυρού και αλάτι /
|c Ειρήνη Φ. Κιάκη
|
260 |
|
|
|a Αθήνα:
|b [χ.ό.],
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 102 σ. :
|b πίν., διαγρ. ;
|c 30 εκ.
|
500 |
|
|
|a Περιέχει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία τροφίμων
|
710 |
0 |
|
|a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Σχολή Θετικών Επιστημών.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Χημείας
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59ccf5286c5ad134460d2765
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 664 ΚιαΕ μ 2007
|t 2
|x m
|z Books
|