Μεταβολή των λιποειδών του τροφογενούς βακτηρίου Listeria monocytogenes μετά από προσθήκη συντηρητικού (Ch3COOH) : επίδραση όξινης καταπόνησης (ph 5,5) στην επιβίωση του βακτηρίου σε επιμολυσμένο τυρί άλμης ως προς: θερμοκρασία πήξης τυρού και αλάτι /

Main Author: Κιάκη, Ειρήνη Φ.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2007
Subjects:
LEADER 01369nam a2200217 a 4500
001 1214348
005 20171111232622.0
008 080328s2007 gr erb a 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.ximviolfarmak  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22  |a 664 
100 1 |a Κιάκη, Ειρήνη Φ. 
245 1 0 |a Μεταβολή των λιποειδών του τροφογενούς βακτηρίου Listeria monocytogenes μετά από προσθήκη συντηρητικού (Ch3COOH) :  |b επίδραση όξινης καταπόνησης (ph 5,5) στην επιβίωση του βακτηρίου σε επιμολυσμένο τυρί άλμης ως προς: θερμοκρασία πήξης τυρού και αλάτι /  |c Ειρήνη Φ. Κιάκη 
260 |a Αθήνα:  |b [χ.ό.],  |c 2007 
300 |a 102 σ. :  |b πίν., διαγρ. ;  |c 30 εκ. 
500 |a Περιέχει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Σχολή Θετικών Επιστημών. 
710 0 |b Τμήμα Χημείας 
952 |a GrAtEKP  |b 59ccf5286c5ad134460d2765  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 664 ΚιαΕ μ 2007  |t 2  |x m  |z Books