Μεταβολή των λιποειδών του τροφογενούς βακτηρίου Listeria monocytogenes μετά από προσθήκη συντηρητικού (Ch3COOH) : επίδραση όξινης καταπόνησης (ph 5,5) στην επιβίωση του βακτηρίου σε επιμολυσμένο τυρί άλμης ως προς: θερμοκρασία πήξης τυρού και αλάτι /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ό.],
2007
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΜΔ 664 ΚιαΕ μ 2007 | 2 | Προβολή | OPAC |