Μεταβολή των λιποειδών του τροφογενούς βακτηρίου Listeria monocytogenes μετά από προσθήκη συντηρητικού (Ch3COOH) : επίδραση όξινης καταπόνησης (ph 5,5) στην επιβίωση του βακτηρίου σε επιμολυσμένο τυρί άλμης ως προς: θερμοκρασία πήξης τυρού και αλάτι /

Main Author: Κιάκη, Ειρήνη Φ.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2007
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664 ΚιαΕ μ 20072ΠροβολήOPAC