Παρακολούθηση της επίδρασης των συνθηκών συντήρησης των τροφίμων, όπως χαμηλή οξύτητα (pH 6,0) και θερμοκρασία (5°C) στην ανάπτυξη του ψυχρότροφου βακτηρίου των τροφίμων Listeria monocytogenes μέσω της ανάλυσης των λιποειδών της μεμβράνης του/

Main Author: Παραμέρα, Ευσταθία Ι.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2005
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664 ΠαρΕ π 20052ΠροβολήOPAC