Παρακολούθηση της επίδρασης των συνθηκών συντήρησης των τροφίμων, όπως χαμηλή οξύτητα (pH 6,0) και θερμοκρασία (5°C) στην ανάπτυξη του ψυχρότροφου βακτηρίου των τροφίμων Listeria monocytogenes μέσω της ανάλυσης των λιποειδών της μεμβράνης του/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ. ό.],
2005
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΜΔ 664 ΠαρΕ π 2005 | 2 | Προβολή | OPAC |