Παρακολούθηση της επίδρασης των συνθηκών συντήρησης των τροφίμων, όπως χαμηλή οξύτητα (pH 6,0) και θερμοκρασία (5°C) στην ανάπτυξη του ψυχρότροφου βακτηρίου των τροφίμων Listeria monocytogenes μέσω της ανάλυσης των λιποειδών της μεμβράνης του/

Main Author: Παραμέρα, Ευσταθία Ι.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2005
Subjects:
LEADER 01516nam a2200253 a 4500
001 1390098
005 20171111233352.0
008 080110s2005 gr erb 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.ximviolfarmak  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre  
082 0 |2 22  |a 664 
100 1 |a Παραμέρα, Ευσταθία Ι. 
245 1 0 |a Παρακολούθηση της επίδρασης των συνθηκών συντήρησης των τροφίμων, όπως χαμηλή οξύτητα (pH 6,0) και θερμοκρασία (5°C) στην ανάπτυξη του ψυχρότροφου βακτηρίου των τροφίμων Listeria monocytogenes μέσω της ανάλυσης των λιποειδών της μεμβράνης του/  |c Ευσταθία Ι. Παραμέρα 
260 |a Αθήνα:  |b [χ. ό.],  |c 2005 
300 |a vii, 140 σ. :  |b πίν., διαγρ. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 135-140 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 7 |a Μικροβιολογία 
650 7 |a Bacterium, Βακτήριο Listeria monocytogenes 
650 7 |a Ασφάλεια τροφίμων και Listeria monocytogenes 
650 7 |a Food safety, Listeriosis and Listeria monocytogenes 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Σχολή Θετικών Επιστημών. 
710 0 |b Τμήμα Χημείας 
952 |a GrAtEKP  |b 59cd1d426c5ad13446100f36  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 664 ΠαρΕ π 2005  |t 2  |x m  |z Books