|
|
|
|
LEADER |
01516nam a2200253 a 4500 |
001 |
1390098 |
005 |
20171111233352.0 |
008 |
080110s2005 gr erb 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GrAtEKP.ximviolfarmak
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664
|
100 |
1 |
|
|a Παραμέρα, Ευσταθία Ι.
|
245 |
1 |
0 |
|a Παρακολούθηση της επίδρασης των συνθηκών συντήρησης των τροφίμων, όπως χαμηλή οξύτητα (pH 6,0) και θερμοκρασία (5°C) στην ανάπτυξη του ψυχρότροφου βακτηρίου των τροφίμων Listeria monocytogenes μέσω της ανάλυσης των λιποειδών της μεμβράνης του/
|c Ευσταθία Ι. Παραμέρα
|
260 |
|
|
|a Αθήνα:
|b [χ. ό.],
|c 2005
|
300 |
|
|
|a vii, 140 σ. :
|b πίν., διαγρ. ;
|c 30 εκ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 135-140
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία τροφίμων
|
650 |
1 |
7 |
|a Μικροβιολογία
|
650 |
|
7 |
|a Bacterium, Βακτήριο Listeria monocytogenes
|
650 |
|
7 |
|a Ασφάλεια τροφίμων και Listeria monocytogenes
|
650 |
|
7 |
|a Food safety, Listeriosis and Listeria monocytogenes
|
710 |
0 |
|
|a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Σχολή Θετικών Επιστημών.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Χημείας
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59cd1d426c5ad13446100f36
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 664 ΠαρΕ π 2005
|t 2
|x m
|z Books
|