Μελέτη του μηχανισμού προσαρμογής του βακτηρίου Listeria monocytogenes στις δυσμενείς συνθήκες συντήρησης τροφίμων χαμηλό pH (5,5) και ψύχος (5°C), όπως εκφράζεται με μεταβολές στη σύσταση των λιπαρών οξέων του/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ. ό.],
2005
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΜΔ 664 ΠαπΠ μ 2005 | 2 | Προβολή | OPAC |