Μελέτη του μηχανισμού προσαρμογής του βακτηρίου Listeria monocytogenes στις δυσμενείς συνθήκες συντήρησης τροφίμων χαμηλό pH (5,5) και ψύχος (5°C), όπως εκφράζεται με μεταβολές στη σύσταση των λιπαρών οξέων του/

Main Author: Παπασταύρου, Παναγιώτης Α.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2005
Subjects:
Physical Description:vii, 134 σ. : διαγρ., πίν. ; 30 εκ.
Bibliography:Βιβλιογραφία: σ. 129-134