Αρχές σχεδίασης μενού : με παραδείγματα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων /
Main Author: | McVety, Paul J. |
---|---|
Other Authors: | Ware, J. Bradley, Παρασκευάς, Αλέξανδρος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Έλλην,
1999.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Fundamentals of menu planning /
by: McVety, Paul J.
Published: (2001) -
Fundamentals of menu planning /
by: McVety, Paul J.
Published: (2009) -
Food cost κοστολόγηση στην κουζίνα
by: Luise, Franco
Published: (2008) -
Εστιατορική τεχνική τεχνική σερβιρίσματος
by: Λαλούμης, Δημήτριος Αθ.
Published: (2013) -
Τα εστιατόρια στην Κύπρο ανθρώπινο δυναμικό και προοπτικές
Published: (1995)