Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Profitable menu planning /
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Profitable menu planning /
Main Author:
Drysdale, John A.
Other Authors:
Aldrich, Jennifer Adams.
Format:
Book
Language:
English
Published:
New Jersey :
Prentice Hall,
2002.
Edition:
3rd ed.
Subjects:
Menus.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
-
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Fundamentals of menu planning /
by: McVety, Paul J.
Published: (2001)
Fundamentals of menu planning /
by: McVety, Paul J.
Published: (2009)
Menu marketing and management : competency guide ; National Restaurant Association Educational Foundation.
Published: (2007)
Menu design
Published: (1996)
Αρχές σχεδίασης μενού : με παραδείγματα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων /
by: McVety, Paul J.
Published: (1999)
×
Loading...