|
|
|
|
LEADER |
00991nam a2200229 a 4500 |
001 |
968430 |
005 |
20171111231435.0 |
008 |
000228s1999 gr gre d |
020 |
|
|
|a 9602863773
|
050 |
|
4 |
|a TX911.3.M27
|b .M3816 1999
|
100 |
1 |
|
|a McVety, Paul J.
|
240 |
1 |
0 |
|a Fundamentals of menou Planning.
|
245 |
1 |
0 |
|a Αρχές σχεδίασης μενού :
|b με παραδείγματα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων /
|c Paul J. Mcvety, Bradley J. Wave; επιμ. Αλέξανδρος Παρασκευάς.
|
260 |
|
|
|a Αθήνα :
|b Έλλην,
|c 1999.
|
300 |
|
|
|a 229 σ. ;
|c 29εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφία.
|
650 |
|
0 |
|a Food service
|
650 |
|
0 |
|a Menus
|
650 |
|
4 |
|a Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ.
|x Μάνατζμεντ
|
700 |
1 |
|
|a Ware, J. Bradley
|
700 |
1 |
|
|a Παρασκευάς, Αλέξανδρος
|
952 |
|
|
|a GRHeTEI
|b 59ccc6056c5ad13446083823
|c 998a
|d 945l
|e TX911.3.M27 .M3816 1999
|t 5
|x m
|z Books
|