Αρχές σχεδίασης μενού : με παραδείγματα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων /

Main Author: McVety, Paul J.
Other Authors: Ware, J. Bradley, Παρασκευάς, Αλέξανδρος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Έλλην, 1999.
Subjects:
LEADER 00991nam a2200229 a 4500
001 968430
005 20171111231435.0
008 000228s1999 gr gre d
020 |a 9602863773 
050 4 |a TX911.3.M27  |b .M3816 1999 
100 1 |a McVety, Paul J. 
240 1 0 |a Fundamentals of menou Planning. 
245 1 0 |a Αρχές σχεδίασης μενού :  |b με παραδείγματα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων /  |c Paul J. Mcvety, Bradley J. Wave; επιμ. Αλέξανδρος Παρασκευάς. 
260 |a Αθήνα :  |b Έλλην,  |c 1999. 
300 |a 229 σ. ;  |c 29εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία. 
650 0 |a Food service 
650 0 |a Menus 
650 4 |a Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ.  |x Μάνατζμεντ 
700 1 |a Ware, J. Bradley 
700 1 |a Παρασκευάς, Αλέξανδρος 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc6056c5ad13446083823  |c 998a  |d 945l  |e TX911.3.M27 .M3816 1999  |t 5  |x m  |z Books