Hospitality and catering : a closer look /
Main Author: | Jones, Ursula |
---|---|
Other Authors: | Newton, Shirley, Dixon, Pauline |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
London Herndon, VA:
Cassell,
1997
|
Subjects: |
Similar Items
-
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : οργάνωση τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1997) -
Μπαρ, ποτά, οινολογία
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1987) -
Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (2001) -
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (1999) -
Διέυθυνση και τεχνική μπαρ :Ποτά, οινολογία
by: Πρινιανάκη - Τζωρακολευθεράκη, Ελευθερία
Published: (1997)