Η οργάνωση και διοίκηση ανθρωπίνων πόρων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις μελέτη περιπτώσεων εστιατορίων τύπου a la carte στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας: [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_041DF32B57D9B078C2257495003BE1D9/858424166BA400C3C22574950053FFE8/?OpenDocument |
Internet
http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_041DF32B57D9B078C2257495003BE1D9/858424166BA400C3C22574950053FFE8/?OpenDocumentΒιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |