Η οργάνωση και διοίκηση ανθρωπίνων πόρων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις μελέτη περιπτώσεων εστιατορίων τύπου a la carte στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Πατέστης, Ιωάννης Γεωργίου
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2008
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_041DF32B57D9B078C2257495003BE1D9/858424166BA400C3C22574950053FFE8/?OpenDocument
LEADER 01801nam a2200265 a 4500
001 863021
005 20171111231308.0
008 080416s2008 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Πατέστης, Ιωάννης Γεωργίου 
245 1 2 |a Η οργάνωση και διοίκηση ανθρωπίνων πόρων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις  |b μελέτη περιπτώσεων εστιατορίων τύπου a la carte στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας: [Διπλωματική διατριβή] /  |c Ιωάννης Γεωργίου Πατέστης 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2008 
300 |a 1 Cd-rom (1,37 ΜΒ) :  |b πίν., σχημ., γραφ. 
500 |a Σχολή: Κοινωνικών Επιστημών. 
500 |a Πρόγραμμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.  |x Εργαζόμενοι 
650 1 0 |a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ  |x Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων  |z Αθήνα 
650 1 0 |a Υπάλληλοι, Αξιολόγηση των 
650 1 0 |a Επισιτιστικές επιχειρήσεις  |x Οργάνωση και διοίκηση 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΤΕ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_041DF32B57D9B078C2257495003BE1D9/858424166BA400C3C22574950053FFE8/?OpenDocument 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7c2f6c5ad13446fcbab0  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books