Η οργάνωση και διοίκηση ανθρωπίνων πόρων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις μελέτη περιπτώσεων εστιατορίων τύπου a la carte στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Πατέστης, Ιωάννης Γεωργίου
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2008
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_041DF32B57D9B078C2257495003BE1D9/858424166BA400C3C22574950053FFE8/?OpenDocument
Item Description:Σχολή: Κοινωνικών Επιστημών.
Πρόγραμμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Physical Description:1 Cd-rom (1,37 ΜΒ) : πίν., σχημ., γραφ.
Bibliography:Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.