Η οργάνωση και διοίκηση ανθρωπίνων πόρων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις μελέτη περιπτώσεων εστιατορίων τύπου a la carte στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Πατέστης, Ιωάννης Γεωργίου
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2008
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_041DF32B57D9B078C2257495003BE1D9/858424166BA400C3C22574950053FFE8/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_041DF32B57D9B078C2257495003BE1D9/858424166BA400C3C22574950053FFE8/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC