Η οργάνωση και διοίκηση ανθρωπίνων πόρων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις μελέτη περιπτώσεων εστιατορίων τύπου a la carte στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας: [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Πατέστης, Ιωάννης Γεωργίου |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_041DF32B57D9B078C2257495003BE1D9/858424166BA400C3C22574950053FFE8/?OpenDocument |
Similar Items
-
Στοιχεία διαιτητικής [και] σύνθεση εδεσματολογίων (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2006) -
Τα εστιατόρια στην Κύπρο ανθρώπινο δυναμικό και προοπτικές
Published: (1995) -
Σύνθεση εδεσματολογίου
by: Σαλεσιώτης, Μιχάλης Π. (1944- )
Published: (2007) -
Εξοπλισμός - εγκαταστάσεις και οργάνωση της επαγγελματικής κουζίνας
by: Πουλίδης , Πέτρος
Published: (2013) -
Εμπορευματογνωσία - Προμήθειες
by: Ράπτης, Νίκος Δημ.
Published: (1999)