Hospitality and catering : a closer look /

Main Author: Jones, Ursula
Other Authors: Newton, Shirley, Dixon, Pauline
Format: Book
Language:English
Published: London Herndon, VA: Cassell, 1997
Subjects:
LEADER 00938nam a2200253 a 4500
001 944228
005 20171111231415.0
008 040312s1997 enk gr 001 0 eng d
020 |a 0304331848 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 |a 647.95068 
100 1 |a Jones, Ursula 
245 1 0 |a Hospitality and catering :  |b a closer look /  |c Ursula Jones and Shirley Newton, with Pauline Dixon ; foreword by Prue Leith 
260 |a London  |b Cassell,  |c 1997  |a Herndon, VA: 
300 |a 357 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
504 |a Περιέχει ευρετήριο 
650 1 7 |a Διοίκηση και οργάνωση 
650 1 7 |a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.  |x Διοίκηση και οργάνωση 
650 1 0 |a Management 
650 1 0 |a Restaurant management 
700 1 |a Newton, Shirley 
700 1 |a Dixon, Pauline 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca4cd6c5ad1344602f94c  |c 998a  |d 945l  |e 647.95068 JON  |t 1  |x m  |z Books