Εφαρμογή διαχείρισης επικινδυνότητας (αξιοπιστία) στα πλαίσια του I.S.O. 22000 για τα υλικά κατασκευής οινοποιείου βιολογικής καλλιέργειας [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Παπαλεξίου, Ανδρέας |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_AAE04E6941461918C22577BC001E68E6/25A5C65ED5242F21C22577BC00202EF8/?OpenDocument |
Similar Items
-
Σημασία υιοθέτησης του HACCP για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση τροφίμων και ποτών μελέτη εφαρμογής του σε οινοποιείο: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Ακριτίδης, Θεμιστοκλής
Published: (2008) -
Εφαρμογή συστήματος ISO 22000 σε επιχειρήσεις μεταποίησης τροφίμων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Βασιλοπούλου, Ανδριάνα
Published: (2008) -
Εγχειρίδιο συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στην διαλογή, συσκευασία, συντήρηση και εμπορία νωπών μήλων, κερασιών και βιομηχανικών ροδακίνων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Μαρνασίδης, Συμεών
Published: (2006) -
Εφαρμογή του συστήματος ISO 22000:2005 σε εταιρεία catering [Διπλωματική διατριβή] /
by: Παπαδοπούλου, Αθανασία
Published: (2011) -
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε αγροτικά προϊόντα [Διπλωματική διατριβή] /
by: Βαρτάνη, Σοφία
Published: (2005)