Προσδιορισμός μυκοτοξινών στο γάλα μέθοδοι ελάττωσης της περιεκτικότητάς τους: [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Κακάρογλου, Αγγελική |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | https://apothesis.eap.gr/handle/repo/26927 |
Similar Items
-
Toxins in food/
Published: (2005) -
The microbiological safety and quality of food/
Published: (2000) -
Μεταβολές φωσφολιπιδίων του τροφογενούς παθογόνου Listeria Monocytogenes παρουσία του συντηρητικού βενζοίκού οξέως : πορεία επιβίωσης του βακτηρίου σε παγωτό και μεταβολές στα λιπίδια μετά την αποθήκευση /
by: Μπερμπέρι, Ανίτα
Published: (2009) -
Συμβολή στην ταυτοποίηση των ουδετέρων λιποειδών της μεμβράνης του ψυχοτρόφου παθογόνου βακτηρίου των τροφίμων listeria monocytogenes/
by: Καρίμαλη, Δέσποινα
Published: (2000) -
Μελέτη της παρουσίας των V. parahaemolyticus, V. vulnificus, salmonella spp. και escherichia coli σε νωπά μύδια από σημεία λιανικής πώλησης στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Λάρισας/
by: Μαντζαφλάρα, Φωτεινή Σωτ.
Published: (2014)