Σύγκριση των συστατικών του αρώματος μαύρου και άσπρου πιπεριού (Piper nigrum L.). Αξιολόγηση προϊόντων της ελληνικής αγοράς/
Main Author: | Παπαϊωάννου, Ανδρέας Λ. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γενικό Τμήμα |
Other Authors: | Ταραντίλης, Πέτρος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2011
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/4116 |
Similar Items
-
Common fragrance and flavor materials :preparation, properties, and uses /
by: Bauer, Kurt
Published: (1997) -
Common fragrance and flavor materials : preparation, properties and uses /
by: Bauer, Kurt
Published: (1997) -
Common fragrance and flavor materials : preparation, properties and uses /
by: Bauer, Kurt
Published: (2001) -
Understanding natural flavors /
Published: (1994) -
Εποχική διακύμανση των συστατικών του αιθέριου ελαίου 3 πληθυσμών ρίγανης Origanum vulgare-ssp. hirtum σε συνθήκες κλιμακούμενης άρδευσης/
by: Ρούσσας, Ευάγγελος Κ.
Published: (2008)