|
|
|
|
LEADER |
01092nam a2200229 a 4500 |
001 |
630471 |
005 |
20171111230409.0 |
008 |
120508s2011----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664.07
|
100 |
1 |
|
|a Παπαϊωάννου, Ανδρέας Λ.
|
245 |
0 |
0 |
|a Σύγκριση των συστατικών του αρώματος μαύρου και άσπρου πιπεριού (Piper nigrum L.). Αξιολόγηση προϊόντων της ελληνικής αγοράς/
|c Ανδρέας Λ. Παπαϊωάννου ; επιβλέπων Π. Ταραντίλης
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 105 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 95 - 101
|
650 |
0 |
0 |
|a Pepper (Spice)
|z Greece
|
650 |
0 |
0 |
|a Essences and essential oils
|x Analysis
|
650 |
0 |
0 |
|a Flavor
|x Analysis
|
700 |
1 |
|
|a Ταραντίλης, Πέτρος
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Γενικό Τμήμα
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/4116
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc191b6c5ad13446f73007
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 664.07 ΠΑΠ
|t 1
|x m
|z Books
|