Σύγκριση των συστατικών του αρώματος μαύρου και άσπρου πιπεριού (Piper nigrum L.). Αξιολόγηση προϊόντων της ελληνικής αγοράς/

Main Author: Παπαϊωάννου, Ανδρέας Λ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γενικό Τμήμα
Other Authors: Ταραντίλης, Πέτρος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4116
LEADER 01092nam a2200229 a 4500
001 630471
005 20171111230409.0
008 120508s2011----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 664.07 
100 1 |a Παπαϊωάννου, Ανδρέας Λ. 
245 0 0 |a Σύγκριση των συστατικών του αρώματος μαύρου και άσπρου πιπεριού (Piper nigrum L.). Αξιολόγηση προϊόντων της ελληνικής αγοράς/  |c Ανδρέας Λ. Παπαϊωάννου ; επιβλέπων Π. Ταραντίλης 
260 |c 2011 
300 |a 105 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 95 - 101 
650 0 0 |a Pepper (Spice)  |z Greece 
650 0 0 |a Essences and essential oils  |x Analysis 
650 0 0 |a Flavor  |x Analysis 
700 1 |a Ταραντίλης, Πέτρος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Γενικό Τμήμα 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/4116 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc191b6c5ad13446f73007  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 664.07 ΠΑΠ  |t 1  |x m  |z Books