Σύγκριση των συστατικών του αρώματος μαύρου και άσπρου πιπεριού (Piper nigrum L.). Αξιολόγηση προϊόντων της ελληνικής αγοράς/

Main Author: Παπαϊωάννου, Ανδρέας Λ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γενικό Τμήμα
Other Authors: Ταραντίλης, Πέτρος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4116

Internet

http://hdl.handle.net/10329/4116
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664.07 ΠΑΠ1ΠροβολήOPAC