Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας
Main Author: | Αρβανίτης, Κώστας |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα
Προπομπός
2002
|
Edition: | 2η έκδ. |
Series: | Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος
|
Subjects: |
Similar Items
-
Προμήθειες - Κοστολόγηση - Έλεγχος Για την αποτελεσματική λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων
by: Τζένος, Χρήστος
Published: (2001) -
Εστιατόριο : οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /
by: Αρβανίτης, Κώστας.
Published: (2001) -
Εστιατόριο: οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας/
by: Αρβανίτης, Κώστας
Published: (2010) -
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης
by: Φιλιππίδης, Δημήτρης Α.
Published: (2001) -
Οργάνωση - Τεχνική εστιατορικών μονάδων Οργάνωση - Τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1997)