|
|
|
|
LEADER |
01012nam a2200217 a 4500 |
001 |
302968 |
005 |
20171111225447.0 |
008 |
070417s2002 ||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 960-7860-18-7
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
082 |
1 |
|
|2 21
|a 640
|x Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτερη)
|
100 |
0 |
1 |
|a Αρβανίτης, Κώστας
|
245 |
1 |
|
|a Εστιατόριο
|b οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας
|c Κώστας Αρβανίτης
|
250 |
1 |
|
|a 2η έκδ.
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Προπομπός
|c 2002
|
300 |
1 |
|
|a 270σ.
|c 24εκ.
|
490 |
2 |
|
|a Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος
|
504 |
2 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. [269]-270
|
650 |
1 |
|
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Διοίκηση και οργάνωση
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 5908ce7c6c5ad1338a8e72f0
|c 995b
|d 995e
|e 08647/2002-2
|t 2
|x m
|z Books
|