Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας

Main Author: Αρβανίτης, Κώστας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα Προπομπός 2002
Edition:2η έκδ.
Series:Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος
Subjects:
LEADER 01012nam a2200217 a 4500
001 302968
005 20171111225447.0
008 070417s2002 ||| 000 yygre
020 |a 960-7860-18-7 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |2 21  |a 640  |x Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτερη) 
100 0 1 |a Αρβανίτης, Κώστας 
245 1 |a Εστιατόριο  |b οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας  |c Κώστας Αρβανίτης 
250 1 |a 2η έκδ. 
260 1 |a Αθήνα  |b Προπομπός  |c 2002 
300 1 |a 270σ.  |c 24εκ. 
490 2 |a Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος 
504 2 |a Βιβλιογραφία: σ. [269]-270 
650 1 |a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.  |x Διοίκηση και οργάνωση 
952 |a GRAtEVE  |b 5908ce7c6c5ad1338a8e72f0  |c 995b  |d 995e  |e 08647/2002-2  |t 2  |x m  |z Books